Zaparkujte ju vo svojej kuchyni
10.05.2021

Zaparkujte ju vo svojej kuchyni

ONAIR S DYNAMICOOLING

Rovnomerné rozloženie teploty v priestore chladničky
Pokročilý systém ventilátoru s dynamickým chladením rovnomerne distribuuje ionizovaný vzduch a vyrovnáva teplotu v celom priestore chladničky. Vzduch navyše obohatený o záporné ióny udržiava jedlo dlhšie svieže. Okrem toho v chladničke neexistujú žiadne teplotné rozdiely, takže môžete ktorúkoľvek potravinu umiestniť na ktorejkoľvek polici.

 

Bezpečné úložisko pre fľaše

Dvere chladničky ponúkajú veľa úložného priestoru pre najväčšie sklenené alebo plastové flaše. Špeciálne držiaky sa postarajú, aby fľaše pri otváraní a zatváraní dverí vždy zostali na svojom mieste a zabraňujú tak ich vypadnutiu alebo poškodeniu.

 

Čerstvé ako zo záhrady

CrispZone je jednou z najväčších zásuviek na ovocie a zeleninu na trhu. Nízka teplota a možnosť nastaviť vlhkosť predlžujú sviežosť vašej úrody. Zásuvka s najnižšou teplotou v chladničke, je ideálna pre skladovanie mäsa, rýb, ovocia a zeleniny. Po dlhšiu dobu zachová čerstvosť, vôňu, farbu i chuť vašich potravín.

Pre vysoké aj nízke fľaše

Obzvlášť praktický mechanizmus umožňuje jednoduchý pohyb políc smerom hore a dole.

 

Vždy dobrý prehľad o chladničke

Úsporné LED osvetlenie v tvare pásu, je vysoko energeticky efektívne, s výrazne dlhšou dobou životnosti a nižšou spotrebou energie.

 

 

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.