ZABUDOVATEĽNÝ ESPRESSO KÁVOVAR AEG
17.08.2021

ZABUDOVATEĽNÝ ESPRESSO KÁVOVAR AEG

Vychutnajte si s AEG akýkoľvek lahodný horúci nápoj zo širokej ponuky. Možností je veľa – od silného espressa po cappuccino s bohatou penou. Káva vám bude chutiť ako od skúseného baristu. Stačí zadať všetky požiadavky prostredníctvom citlivého ovládania s farebným displejom.


AŽ ŠESŤ ŠÁLOK KÁVY JEDINÝM DOTYKOM

Funkcia MultiCup je ideálny pre podávanie kávy niekoľkých hosťom naraz. Pomocou citlivého ovládacieho kolieska môžete zvoliť až šesť šálok kávy, ktoré budú pripravené zároveň. Vychutnáte si tak výnimočnú kávu bez čakania.

PRESNÉ MNOŽSTVO MLIEKA PRE KAŽDÚ ŠÁLKU KÁVY

Funkcia presného dávkovania speneného mlieka zaistí dokonalú chuť a konzistenciu pre každú šálku kávy – či už ide o krémové latte macchiato, alebo cappuccino s bohatou penou.

 

 

 

 

 

 

DOKONALE SPENENÉ MLIEKO. ZAKAŽDÝM

Vysokotlaková parná dýza zohreje a spení mlieko, aby ste si ho v ideálnej konzistencii mohli pridať do kávy. Navyše predstavuje okamžitý zdroj horúcej vody vhodný na prípravu čaju a ďalších horúcich nápojov. V termokanvici sú ideálne podmienky na prípravu dokonalej mliečnej peny. Jej konzistenciu je možné regulovať pre všetky typy kávových špecialít – či už flat white, alebo latte macchiato.

Potrebujete poradiť? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky v našom kuchynskom štúdiu DECOMARKET, Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.