Zabudovaný pokrok. Wifi Smart Device
05.01.2022

Zabudovaný pokrok. Wifi Smart Device

Jedno je isté: Technika bude v budúcnosti čoraz inteligentnejšia. Musí však byť chladnička inteligentná? Nemusí. Ale ďalší mysliaci spoločník v domácnosti nie je na škodu. Spotrebiče Liebherr sa vďaka mnohým inteligentným funkciám preukazujú ako spoľahliví pomocníci.

Zabudovaný pokrok
Vaša chladnička myslí za vás, kde len môže. Napríklad vás upozorní na zabudnuté nápoje v oddelení na zmrazovanie – vďaka integrovanému časovaču BottleTimer sú prasknuté fľaše odteraz už minulosťou.

Keď idete na dovolenku, jednoducho zapnite svoju chladničku do prázdninového režimu HolidayMode. Takto ušetríte množstvo energie.

A obzvlášť zaujímavé pre všetkých, ktorých to ťahá ku chladničke aj v noci: nočný režim NightMode. Interiér je potom osvetlený len s tlmeným svetlom. Po polnočnej maškrte sa tak môžete rýchlo vrátiť späť do postele a zaručene sa neprebudíte z polospánku.


Vždy najlepšie zosieťované
Všetky nové vstavané modely Liebherr sú buď od výroby prepojené*, alebo ich možno dodatočne prepojiť so sieťou WiFi pomocou SmartDevice boxu. Môžete tak profitovať z celého radu možností našej aplikácie SmartDevice a jej integrácie do vašej chladničky v existujúcom prostredí Smart Home. To umožní jednoduché ovládanie spotrebičov prostredníctvom hlasových asistentov ako sú Amazon Alexa a Google Assistant alebo služieb ako IFTTT a Home Connect Plus.


Dôležité hlásenia prichádzajú priamo na mobil, napríklad cez dverový alarm pri otvorených dverách chladničky. Aplikácia SmartDevice však dokáže ponúknuť ešte mnoho iného. Aplikácia okrem jednoduchého spravovania všetkých spotrebičov a ich ovládania aj keď nie ste práve doma pomáha aj pri správnom skladovaní potravín, čím sa postará o ešte lepšiu chuť a dlhšiu trvanlivosť. Okrem toho tu nájdete vhodné príslušenstvo pre každú chladničku, prístup k predĺženiam záruky a mnoho iného.

*Spotrebiče so vstavaným SmartDeviceBox rozpoznáte podľa označenia „i“ za názvom modelu (napr.: IRBdi 5180).

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.