Umývanie riadu bez problémov a námahy s Electrolux-om
22.01.2024

Umývanie riadu bez problémov a námahy s Electrolux-om

Umývanie riadov nepatrí medzi tie najobľúbenejšie domáce práce, našťastie, šikovné umývačky riadu nás aj od tejto menej príjemnej činnosti dokážu odbremeniť. Zjednodušenie umývania špinavých hrncov či príborov na ešte vyššiu úroveň povýšili umývačky riadu Electrolux, ktoré vám vďaka svojim šikovným funkciám uľahčia celý proces nakladania i vykladania riadu. A aby toho nebolo málo, myslia na každý kúsok vašej kuchynskej výbavy, takže s nimi môžete bez zaváhania umývať aj poháre či príbory.


Nakladanie a vykladanie riadu bez zohýbania

Hoci nám umývačky dennodenne uľahčujú prácu v kuchyni, niektoré úkony pri jej používaní musíme stále urobiť sami. Domáce spotrebiče, ktoré špinavé riady naložia do umývačky a následne čistý riad uložia späť do poličiek síce ešte stále nikto nevymyslel, no značka Electrolux sa so svojou patentovanou technológiou snaží o maximálny používateľský komfort. Ako prvá na svete predstavila umývačky riadu ComfortLift® vybavené špeciálnym zdvíhacím mechanizmom, ktorý dokáže nadvihnúť spodný kôš do ideálnej polohy. Jedným hladkým pohybom si tak môžete nadvihnúť kôš do úrovne pása, vďaka čomu sa pri nakladaní či vykladaní umývačky nebudete musieť vôbec zohýbať.

Niekomu táto funkcia dokáže spríjemniť neobľúbenú činnosť, pre starších ľudí či ľudí so zdravotným znevýhodnením však otvára úplne nové možnosti starostlivosti o domácnosť bez bolesti. Vďaka nadvihnutiu spodného koša tiež dokážete lepšie umiestniť riad v spodnej časti, a tak môže byť využívanie umývačky riadu omnoho efektívnejšie.


Praktické umývanie všetkých príborov a náčinia

Umývanie príborov a kuchynského náčinia v spodnom koši nemusí byť vždy efektívne. Zásuvka MaxiFlex, ktorú ponúkajú umývačky 900 ComfortLift® im namiesto umiestnenia v košíku dáva priestor na uloženie naležato, vďaka čomu ich ostrekovanie ramená umývačky dokážu ľahšie zbaviť nečistôt. V praktickej zásuvke v hornej časti sú navyše oddelené priehradky, vďaka ktorým tam môžete umiestniť kuchynské pomôcky rôznych tvarov a veľkostí. Aj v tomto prípade sa vám tým zjednoduší nakladanie a vykladanie riadu a nemusíte sa k nim zbytočne zohýbať.

Umývanie krehkých pohárov? Bez obáv!

Zabudnite na to, že sklenené poháre musíte umývať ručne – a to aj v prípade, že hovoríme o jemných vínových či brandy pohároch na stopke. Umývačky riadu GlassCare 700 od Electrolux sú perfektným riešením pre všetkých, ktorí majú veľké rodiny či množstvo priateľov a po spoločnej oslave či večeri zvažujú, či je bezpečné to množstvo krehkých pohárov zveriť umývačke riadu. Do držiakov SoftGrips môžete umiestniť poháre, ktoré pri umývaní ostanú na svojom mieste, takže sa nemusíte obávať ich rozbitia. Gumené hroty SoftSpikes sa navyše postarajú o to, aby sa nepoškrabali.

 

Udržateľné umývanie riadu

Značka Electrolux sa dlhodobo usiluje o čo najvyššiu mieru trvalej udržateľnosti ako pri výrobe svojich spotrebičov, tak aj pri navrhovaní ich funkcií a technológií. Vďaka nim môžu zodpovedné voľby denne robiť aj spotrebitelia. Takouto funkciou je aj posuvník QuickSelect s Ecometrom, ktorý vám pomôže nastaviť vhodnú dĺžku umývacieho programu, vďaka ktorému dosiahnete úsporu vody a energie. Mnohých možno prekvapí, že čím je program kratší, tým je menej ekologický – QuickSelect s Ecometrom vám to názorne ukáže a výsledná voľba programu už ostane na vás.


Systém umývania SatelliteClean® sa vďaka dvojitému otočnému ramenu neustále meniacemu uhol ostreku postará o to, aby bol riad bezchybne umytý. Ponúka až trojnásobne lepší výkon ako štandardné umývačky, a to aj pri umývaní objemných kusov riadu. Riad tak nebudete musieť umývať dodatočne, čo predstavuje ďalšie litre ušetrenej vody.


Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky v našom kuchynskom štúdiu DECOMARKET, Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.