Štvordverová americká chladnička s mrazničkou Whirlpool W Collection
22.02.2021

Štvordverová americká chladnička s mrazničkou Whirlpool W Collection

Americká chladnička s mrazničkou Whirlpool W Collection získala prestížne ocenenie za vynikajúci dizajn.


Trojitý systém No Frost

3 nezávislé beznámrazové systémy vytvárajú ideálne prostredie, ktoré udrží ovocie a zeleninu čerstvé až 15 dní kdekoľvek v chladničke a v priehradke na prestavovanie*, a to aj rozbalené.

  • Úroveň vlhkosti 80% - ideálne podmienky v celej chladničke
  • Až 15 dní čerstvosti na ovocie a zeleninu kdekoľvek v chladničke
  • Žiadne zmiešané pachy medzi chladničkou a mrazničkou

*Na základe úbytku hmotnosti a vizuálnej kvality v porovnaní s bežným ovocím a zeleninu. Interný testovací postup pri 4 °C v konvertibilnom priestore.

 

Bezchybný dizajn zvonka aj zvnútra

Sofistikovaný dizajn, prémiový vzhľad, dokonale integrované rukoväte a elegantné detaily z nehrdzavejúcej ocele: americká chladnička Whirlpool W Collection je navrhnutá tak, aby bola moderná z každého uhla pohľadu a aby sa neuspokojila s ničím menším ako dokonalosťou.

Kompaktný výrobník ľadu vo dverách

Výrobník ľadu - užší ako bežný - vám umožní vyrobiť viac ako 1,5 kg ľadu denne, uskladniť ľad a zároveň ušetriť miesto v chladničke.


 


 

6. ZMYSEL Precision Control

Technológia 6. ZMYSEL neustále zisťuje zmeny teploty a vlhkosti spôsobené vonkajšími príčinami (napr. otvorením dverí) a rýchlo obnovuje ideálnu teplotu a vlhkosť na optimálne uchovanie potravín v chladničke a mrazničke.

Invertorový kompresor 6. ZMYSEL

Invertorový kompresor 6. ZMYSEL nastavuje a obnovuje ideálnu teplotu nepretržite, čo na rozdiel od bežného kompresora optimalizuje spotrebu energie. Ponúka vyššiu spoľahlivosť a dlhšiu životnosť s 20-ročnou zárukou na kompresor.

PureControl

Nový ozónový žiarič, ktorý dokáže znížiť zápach a zabrániť tvorbe baktérií vo vnútri dutiny, čím zlepšuje hygienu a čerstvosť potravín v chladničke.

 

FreshBox

Chladnička ponúka špeciálne zásuvky, ktoré pomáhajú udržiavať poriadok a organizáciu: dve veľké zásuvky Fresh Box poskytujú vyhradený priestor na ovocie a zeleninu.

Easy Access Tray

Praktické priehradky pre lepší prehľad a ľahký prístup k najčastejšie používaným položkám uloženým v mrazničke.

 

Intuitívne displeje

Dotykové displeje s vysokým rozlíšením poskytujú personalizované odporúčania a umožňujú rýchlu a jednoduchú interakciu s chladničkou.

Sloboda komunikovať s chladničkou na diaľku

Pomocou aplikácie 6th Sense Live môžete chladničku sledovať a komunikovať s ňou na diaľku. Nastavenia Flexi Use Box vám umožnia skladovať mäso, ryby a nastaviť ich priamo z telefónu, získať odporúčania na ideálnu teplotu na skladovanie zeleniny, optimálne rozmiestniť potraviny, mať dokonale vychladené nápoje na každú príležitosť a pripravovať lahodné nápoje a drinky. Inteligentný spojenec pre bezproblémový život.

 

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.