Space400 vstavaná chladnička Total No Frost so šírkou 70 cm
12.01.2024

Space400 vstavaná chladnička Total No Frost so šírkou 70 cm


Vstavaná chladnička Space400 Total No Frost je vybavená technológiou 6. ZMYSEL, ktorá neustále monitoruje úroveň teploty a automaticky zisťuje jej výkyvy, aby obnovila jej optimálnu úroveň.
Potraviny sú tak vždy uchovávané v najlepšej kvalite. Naplňte chladničku Whirlpool Space 400 a odľahčite svoju myseľ: získajte o 50 % viac priestoru na uloženie až 8 ďalších nákupných tašiek. Môžete tak skrátiť cesty do obchodu a vychutnať si čerstvé potraviny kedykoľvek budete chcieť.


Technológia Total No Frost umožňuje ideálne podmienky na uchovávanie potravín tým, že zabraňuje tvorbe ľadu v mrazničke a tvorbe vlhkých kvapiek na zadnej stene chladničky.

Vďaka technológii ZenInverter dosahuje chladnička nízku hladinu hluku, len 32 dbA. Vďaka tomu je najtichšia vo svojej kategórii, čo vám umožňuje vychutnať si nerušené chvíle domácej starostlivosti o seba. 


Prispôsobí sa vašim potrebám

Multi Fresh box je prispôsobiteľná zásuvka s 3 rôznymi nastaveniami teploty na skladovanie potravín so špecifickými potrebami. Stačí otočiť gombíkom a nastaviť teplotu na špeciálne nastavenie a zachovať tak čerstvosť rýb a mäsa, mliečnych výrobkov alebo ovocia a zeleniny.

Viac priestoru pre zdravie a čerstvosť

Uchovávajte všetky ingrediencie čerstvé a dobre uskladnené vo vyhradených boxoch: V boxe Fresh box+, v Deli boxe a alebo Snack boxe. Chráňte výrobky pred tvorbou baktérií až na 99,9 %* vďaka povrchu Microban Silver Shield® na odnímateľnej podložke Fresh pad. (* nezávisle testované spoločnosťou IMSL - Industrial Microbiological Services Ltd, Spojené kráľovstvo) podľa normy ISO 22196).

 

Neviditeľná inštalácia

Nové skryté koľajničky sú bez problémov zabudované za dvierkami chladničky, čo umožňuje neviditeľnú inštaláciu, ktorá sa hodí k dizajnu akejkoľvek kuchyne.

Push to Open

Stačí sa dotknúť a potiahnuť: otvorte dvere chladničky a mrazničky bez námahy. Ideálne aj pre modernú kuchyňu bez rukovätí.

Kovový MultiFlow

Vďaka svojej konštrukcii s optimálne rozmiestnenými vetracími otvormi pomáha rovnomerne rozdeľovať studený vzduch v úložnom priestore, čím zabezpečuje minimálne teplotné výkyvy na jednotlivých poliach pre bezstarostné skladovanie.

Flexibilné držiaky na fľaše

Pohyblivé držiaky na fľaše, ktoré sú navrhnuté tak, aby ich bolo možné umiestniť kdekoľvek v každej polici podľa vašich potrieb, Vám zaručia slobodu a flexibilitu.

Flexi Shelf+

Skladacia polica, ktorá Vám umožní uložiť vysoké predmety, keď je napoly zložená, a objemné predmety, keď je úplne zložená.


Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848, prípadne navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu DECOMARKET, na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.