ŠIROKÝ VÝBER MATERIÁLOV PRE DOKONALÝ VZHĽAD DREZOV
12.05.2022

ŠIROKÝ VÝBER MATERIÁLOV PRE DOKONALÝ VZHĽAD DREZOV

NEREZ (CHROMNIKLOVÁ OCEĽ)
Vysoko kvalitná chrómniklová oceľ je odolná voči korózii a vysokým teplotám. Hladký povrch nerezu je antibakteriálny, tzn. že zabraňuje usadzovaniu baktérií, ľahko sa čistí a je plne recyklovateľný. Životnosť nerezu neprekonal zatiaľ žiadny iný materiál.

FRAGRANIT+
Kombinácia 80% žuly a 20% akrylátovej polymérovej živice. Nestráca farbu, odolá krátkodobým teplotám až do 280 °C (10 - 15 sekúnd), je odolný voči škvrnám, zachytávaniu nečistôt a poškriabaniu. Tento materiál je zdokonalený o antibakteriálnu úpravu Sanitized®, ktorá pomáha udržiavať povrch drezu hygienicky čistý a chráni ho pred baktériami a mikróbmi po celú dobu medzi bežným čistením.

TECTONITE®
Ľahký, pevný, odolný a flexibilný materiál pre novú generáciu drezov. Je vyrobený zo 100% syntetického materiálu, tzv. SMC, doteraz používaného predovšetkým v automobilovom priemysle na výrobu komponentov podliehajúcich ťažkému opotrebeniu. Špeciálny povrch s prímesou sklených vlákien (18%) zaisťuje jeho odolnosť a pevnosť pri použití v kuchyni. Odolá krátkodobej vysokej teplote až 300 °C (10 - 15 sekúnd), usadzovaniu nečistôt, poškriabaniu, chemikáliám a kyselinám obsiahnutých v potravinách a v čistiacich prestriedkoch používaných v kuchyni.

FRACERAM®
Keramika bola po stáročia používaná ako prírodný materiál, ktorý funguje skvele na miestach, ktoré vyžadujú mimoriadnu hygienu a čistotu. Keramické drezy Fraceram® vynikajú svojou kvalitou a spracovaním. Jedná sa o 100% prírodný materiál. Skladá sa zo živice, kaolínu, ílu a kremeňa. Nestráca farbu, je odolný voči extrémnym teplotám (nízkym i vysokým), je odolný voči škvrnám, poškriabaniu a jeho veľmi hladký povrch sa ľahko čistí.

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.