PREČO SI KÚPIŤ CHLADNIČKU NA VÍNO
28.06.2022

PREČO SI KÚPIŤ CHLADNIČKU NA VÍNO

Teplota vína má vplyv na jeho chuť. Preto, aby faktory ako teplota, vlhkosť vzduchu a svetlo neovplyvňovali kvalitu vína, sa chladnička na víno Liebherr optimálne hodí na skladovanie. V interiéri prevláda dostatočne vysoká vlhkosť vzduchu a obsah ostane chránený pred UV svetlom a otrasmi. Teplota sa dá navyše individuálne regulovať, a to podľa toho, či sú fľaše určené na skoré spotrebovanie alebo sú určené na dlhodobé skladovanie.


SKLADOVACIE CHLADNIČKY NA VÍNO

Správne skladované víno si vo fľaši naďalej rozvíja svoju prirodzenú arómu, pretože na vrchole svojej zrelosti je hlbšia a viacvrstvová. Konštantné podmienky skladovania vytvárajú okrem dobrej substancie vína aj základný predpoklad pre dlhodobé skladovanie. Skladovacia chladnička na víno Liebherr vytvára ideálne podmienky na zrenie vo fľaši, ktoré sú podobné ako vo vínnej pivnici. V celom interiéri prevláda konštantná teplota. Skladovacie chladničky na víno sa tým optimálne hodia na dlhodobé skladovanie a dozrievanie vín.
Pre optimálne zretie kvalitných vín a pre zabezpečenie dlhodobého skladovania prevláda v interiéri skladovacích chladničiek na víno Liebherr konštantná teplota. Táto sa podľa potreby dá sa nastaviť od +5 °C do +20 °C a umožňuje uskladnenie veľkého počtu fliaš s vínom v teplote pripravenej na konzumáciu. Liebherr ponúka veľký výber skladovacích chladničiek na víno v rôznych veľkostiach a s rôznou výbavou. 

SKLADOVACIE CHLADNIČKY NA VÍNO GRANDCRU
Skladovacie chladničky na víno Liebherr GrandCru sa vyznačujú mimoriadne kvalitnou výbavou. Rozdielne modely sa optimálne prispôsobia vašim individuálnym potrebám a priestorovým pomerom. Napríklad najväčší model, WKt 5552, ponúka skladovací objem pre 253 fliaš Bordeaux. Oproti tomu model WKes 653, ktorý je určený pre 12 fliaš Bordeaux, sa pohodlne zmestí aj do menšieho výklenku.

SKLADOVACIE CHLADNIČKY NA VÍNO VINOTHEK
Skladovacie chladničky na víno radu Liebherr Vinothek sú dostupné s komfortnou výbavou a v rôznych veľkostiach. Skladovací objem sa pohybuje od úžitkového priestoru 400 litrov alebo 200 fliaš Bordeaux pri modeli WKb 4212 až po 128 litrov alebo 66 fliaš Bordeaux pri modeli WKr 1811. Tu nájdete ďalšie informácie o variantoch s rôznymi veľkosťami a výbavou.


VIACFÁZOVÉ CHLADNIČKY NA VÍNO

Víno optimálne rozvinie v pohári svoju vôňu, keď sa podáva pri správnej teplote. Tá sa líši podľa druhu vína, ale závisí aj od osobného vkusu, podávaných jedál a ročného obdobia. Červené vína sa majú v princípe piť o niečo teplejšie než biele vína. Pri sektoch a šampanskom sa vôňa a chuť najlepšie prejavia, keď sú dobre vychladené. S viacfázovou chladničkou na víno Liebherr máte vždy poruke a v správnej teplote fľašu šampanského na spontánny prípitok alebo fľašu dobrého červeného pre nečakaných hostí.

VIACFÁZOVÉ CHLADNIČKY NA VÍNO VINIDOR
Zariadenia radu Liebherr Vinidor majú dva resp. tri priečinky na víno, ktoré sa dajú nezávisle od seba presne nastaviť na teplotu od +5 °C do +20 °C. Umožňuje to maximálnu flexibilitu pri používaní. V jednom zariadení sa tak dajú naraz a pri optimálnej teplote na konzumáciu skladovať červené, biele vína a šampanské. Ale chladničky na víno radu Vinidor vytvárajú ideálne klimatické podmienky aj na dlhodobé skladovanie vín.

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.