Odporúčané produkty Franke
14.02.2024

Odporúčané produkty Franke


Objavte najzaujímavejšie riešenia FRANKE, vytvorené na každodenné použitie, vďaka ktorým je varenie jednoduchšie, zdravšie a ekologickejšie. Franke zostáva na čele inovácií produktov, aby sa vaša kuchyňa stala skutočným srdcom domova. Kuchyňa je o vzťahoch, od materiálov až po pracovný postup. Prostredníctvom nich podporuje Franke váš životný štýl.


Progresívny dizajn s výraznými inováciami

Keď je čas urobiť dojem v kuchyni, vytvorte stage, ktorá je rovnako sofistikovaná ako vaše kuchárske zručnosti a hosťovaní. Zoznámte sa s dizajnovou radou Franke Mythos Black Line, ktorá posunie vaše výkony na ďalšiu úroveň. Stage je vaša.


Objavte širokú ponuku produktov Franke

Od drezov a batérií po digestory a kuchynské spotrebiče, široký rad inovatívnych, štýlových a prémiových produktov ponúka ideálne riešenie, či už hľadáte plne integrovaný systém alebo samostatný hero produkt pre vašu kuchyňu.

Odsávače pár Mythos Pro
Krásny výkon s elegantným a funkčným riešením. Nové odsávače pár Mythos Pro zdvíhajú latku a vytvárajú nový štandard výkonu. Pokiaľ hľadáte maximálnu efektivitu s prémiovým povrchom, Mythos Pro sú ideálnym kandidátom.


Odsávač pár Mythos Air Hub
Odsávač pár a systém dezinfekcie vzduchu v jednom. Pomocou dvoch oddelených prúdov vzduchu a dvoch špeciálnych UV-C lámp odstráni 99,99% vírusov a baktérií z vašej kuchyne a zanechá príjemný a bezpečný vzduch na dýchanie.


Batérie Vital Taps
Najpokročilejší systém filtrovania vody na svete. Dokonalý dizajn prináša tú najosviežujúcejšiu vodu z vodovodu, akú ste kedy ochutnali.


Batérie Active New
Atraktívny dizajn, odolné a dostupné v rôznych úžasných dizajnoch a farbách, Active New šetrí vodu aj energiu vďaka inovatívnej ECO kartuši.


Batérie Active Twist
Štýlová, minimalistická batéria vybavená inovatívnou funkciou, ktorá umožňuje napúšťať a vyprázdňovať drez, čím sa zlepší hygiena vo vašej domácnosti.


Doplnky All-in
Pripravujte svoje recepty jednoducho a organizovane pomocou príslušenstva, ktoré premení váš drez na optimalizované pracovisko.


Batérie Atlas Neo Sensor
Zlepšite hygienu vo svojej domácnosti a zároveň znížte náklady a vplyv na životné prostredie. Šetrite čas, vodu a energiu tým, že budete používať len to, čo v daný moment potrebujete.


Batérie Icon
Stelesnenie súčasného moderného štýlu, batérie Icon, odrážajú organické tvary prírody, prinášajú vašej kuchyni moderný, nadčasový a zároveň uvoľnený vzhľad. 


Fragranitové drezy Maris
Drez Maris je vylepšený povrchovou úpravou Sanitized® s iónmi striebra, ktorá zabraňuje množeniu baktérií.


Nerezové drezy Mythos
Ak vám v kuchyni záleží na detailoch, presnosti, potešenie a hľadáte minimalistický a sofistikovaný drez, je toto váš produkt.


Nerezové drezy Box Center
Jednoducho kombinovateľné, skvelé organizované. S Box Centrom sa najdôležitejšími kuchynskými doplnkami stávajú jednotlivé súčasti drezu, ktoré máte neustále po ruke. Dva jedinečne spojené drezy sú ideálnym spojením dizajnu a funkcie. 


Zaujal Vás niektorý produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky. Navštívte v našom interiérovom štúdiu DECOMARKET, na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.