Nové umývačky Whirlpool MaxiSpace
31.10.2023

Nové umývačky Whirlpool MaxiSpace

Stáva sa vám, že umývačka nestačí vašim kulinárskym pokusom? Že sa do nej riad nechce vojsť, a že riad nie je ani čistý, ani suchý? Je čas sa poobzerať po novej, ktorá ponúkne maximálny vnútorný priestor aj technológie, čo vám zaručí dokonale čistý a suchý riad s minimom spotrebovanej energie, vody i času. A ešte bude taká tichá, že o nej ani nebudete vedieť.
Ideálnu voľbu predstavuje niektorá z novej generácie špičkových umývačiek riadu Whirlpool MaxiSpace s vyspelými technológiami a revolučným usporiadaním zväčšeného vnútorného priestoru – ten sa kombináciou jedinečných konštrukčných vylepšení výrazne zväčšil, ale pritom zostali zachované vonkajšie rozmery. Môžete teda úplne jednoducho starú umývačku vysunúť a namiesto nej pripojiť umývačku novú. Do vašej kuchyne perfektne zapadne, či už zvolíte vstavané alebo voľne stojace prevedenie.


 

Inovatívna tretia zásuvka Whirlpool

Tretia zásuvka SpaceClean je oproti klasickým príborovým zásuvkám vyššia, pritom ale nijako neobmedzuje priestor v strednom a spodnom koši. Bez problémov do nej môžete umiestniť nielen príbory, naberačky a ďalšie kuchynské náčinie, ale aj misky, hrnčeky a poháre vysoké až 13 cm.

Zásuvka je vybavená integrovanými vodnými tryskami, ktoré zaručujú ešte dokonalejší výsledok umývania. Súčasne je opatrená jedinečnou povrchovou úpravou pomocou nanotechnológie, ktorá zabraňuje zachytávaniu vody a jej odkvapkávaniu na suchý riad umiestnený v košoch pod ňou - ide o pokročilý systém, ktorý zaručuje až o 99% lepšie výsledky sušenia.

 

MaxiSpace – extra priestor pre všetky situácie

Vďaka pokročilejšiemu a priestorovo úspornejšiemu dizajnu sú komponenty umývačky teraz kompaktnejšími, čím sa uvoľnilo až o 10% viac vnútorného priestoru bez toho, aby sa zväčšili vonkajšie rozmery.
Do stredného koša teraz môžete vložiť dezertné taniere s priemerom až 19 cm, a zároveň sa do spodnej zásuvky stále zmestia veľké taniere na pizzu s priemerom až 32 cm. Umývačky sa tak postarajú o akýkoľvek riad, či už práve chystáte veľkú hostinu v talianskom štýle alebo skúšate nové kulinárske postupy s množstvom hrncov, pekáčov, mís a náčinia.

Vysokotlakové trysky PowerClean Pro sú istotou skvelého výsledku umývania

Umývačky riadu Whirlpool MaxiSpace sú vybavené špeciálnym systémom PowerClean Pro s výkonnými vysokotlakovými vodnými tryskami. Pri aktivácii funkcie využívajú o 60% výkonnejšie trysky v zadnej časti spodného koša, čím je zaistené oveľa intenzívnejšie a výkonnejšie umývanie aj bez predumývania. Vďaka funkcii PowerClean Pro a špeciálnym držiakom je navyše možné veľký riad ako hrnce, pekáče alebo panvice rovnať nastojato a tak získať navyše až 30% miesta.


Prirodzené a účinné sušenie

Už žiadne utieranie a zaschnuté kvapky! Funkcia NaturalDry na konci umývacieho cyklu automaticky otvorí dvierka umývačky o 10 cm a umožní tak prirodzené a úsporné dosušenie riadu pomocou prúdenia vzduchu. Systém NaturalDry zaručuje až o 99% lepší výkon sušenia. Ide tiež o udržateľnejší prístup, ktorý zároveň šetrí až 40 % energie.


Skvelé výsledky ruka v ruke s maximálnym dôrazom na udržateľnosť

Nové modely umývačiek sú navrhnuté v súlade s udržateľným životným štýlom – práve uvádzané modely sa radia aj do energetickej triedy B, postupne rad doplnia aj umývačky MaxiSpace zaradené do výnimočne úspornej energetickej triedy A podľa nového systému energetických štítkov. S umývačkami v energetickej triede A môžete ušetriť viac ako 15 % energie v porovnaní s umývačkami v triede B alebo dokonca 50 % v porovnaní s triedou F. 
Úspornejšia prevádzka je pritom automatická a to vďaka inteligentným programom technológie Whirlpool 6. ZMYSEL. Jej senzory umožňujú detekovať a monitorovať mieru znečistenia riadu podľa úrovne znečistenia vody a podľa toho automaticky prispôsobiť nastavenie cyklu. K úspornej prevádzke napomáhajú hneď tri plne automatické programy: Auto Intensive, Auto Mix a Auto Rapid.
 

Domov tichý ako šepot

Nové umývačky riadu sú navrhnuté tak, aby mali čo najtichšiu prevádzku a nenarušovali pohodu a pokojný domov. Ponúkajú tiež špeciálnu Tichú voľbu, ktorá znižuje hladinu hluku až o ďalšie 3 dBA pri dokonalom výsledku umývania aj sušenia.

Ďalšie výhody navyše, ktoré určite oceníte

Špeciálne navrhnuté a upravené koľajničky v spodnej zásuvke zaisťujú oveľa jednoduchšiu manipuláciu s košom a jeho stabilitu pri vysúvaní a zasúvaní aj v prípade, že je naplnený ťažkým riadom. Praktický je aj systém flexibilných držiakov alebo ľahké prenastavenie výšky stredného koša.
Na udržanie čistého prostredia vo vnútri umývačky a odstránenie čo najviac baktérií z riadu je vedľa Antibakteriálneho oplachu pripravený aj špeciálny Antibakteriálny cyklus, ktorý ohreje vodu v záverečnej fáze oplachu až na 65 ° C a oplachuje riad po dobu najmenej 10 minút. V tomto momente dochádza k odstráneniu až 99,99 % baktérií. Súčasne sa automaticky vypne systém NaturalDry, aby nedošlo ku kontaktu riadu s vonkajším prostredím kuchyne.
Umývačky MaxiSpace ponúkajú množstvo programov vrátane rýchlych. Jedným z nich je hodinový cyklus Auto fast W&D, ktorý prispôsobí cyklus stupňu znečistenia riadu a používa vodu s teplotou 50 °C. Ďalším je program Rapid 30, ktorý trvá 33 minút a je vhodný pre ľahko znečistený riad. Nezahŕňa fázu sušenia a využíva vodu s teplotou 45 °C.
Okrem toho umývačky samozrejme zvládajú všetky ďalšie bežné programy, napríklad intenzívne umývanie silne znečisteného riadu, program na sklo, samočistenie priestoru umývačky a pod.
Umývačky sú vybavené prehľadným a intuitívnym ovládacím panelom, kde si jednotlivé programy vyberiete stlačením šípok. Dodatočné funkcie, ako je napríklad PowerClean Pro, si zvolíte stlačením špeciálnych tlačidiel.