"Na konci našej práce je vždy vysnívaný domov," hovorí Erik Bednárik, majiteľ spoločnosti Decomarket
03.10.2022

"Na konci našej práce je vždy vysnívaný domov," hovorí Erik Bednárik, majiteľ spoločnosti Decomarket

Na trh so zariaďovaním interiérov prišiel so skúsenosťami, ktoré získal ako riaditeľ maloobchodnej siete s nábytkom. Vždy však mal víziu vlastných riešení, a tak v roku 2018 vytvoril vlastnú firmu Decomarket. Po úspešnom štarte v oblasti Bratislavy expanduje na celé Slovensko.

Prázdne steny sú pre nás výzvou

„Dnes dokážeme obslúžiť zákazníkov na celom Slovensku a je jedno, či ide o zariadenie rodinného domu alebo alebo o spoluprácu na veľkom developerskom projekte. Našou veľkou výhodou sú skúsenosti z oboch oblastí. Každá z nich má svoje špecifiká a my k nim máme adekvátne postupy a riešenia. Našou snahou je byť otvorený a spoľahlivý partner, ktorý je férový a dodrží dohody. Nemáme radi zabehané stereotypy a k novým projektom pristupujeme s otvorenou hlavou,“ dodáva Erik Bednárik.

Nekomplikujte si život

Do produktového portfólia spoločnosti Decomarket patrí komplexné riešenie interiéru od zamerania až po montáž nábytku. Výhodou je, že klientom odpadajú všetky starosti a zároveň má garanciu, že na konci dostane presne to, čo si želal. Často sú dizajnéri prítomní už pri stavebných prácach a môžu tak korigovať stavebné práce a inžinierske siete s ohľadom na zariadenie, ktoré v ňom bude. Klienti sa tak vyhnú dodatočným prerábkam. Samozrejmosťou je vizualizácia každej miestnosti a vypracovanie technickej dokumentácie.

Pri výrobe nábytku spolupracujú len s overenými a skúsenými výrobcami, pre ktorých nie je problém ponúknuť laserom opracované dielce alebo prémiové povrchy Nanoteq, Evermat a prírodná dyha.

So svojimi klientmi sa stretávajú v dizajnovom štúdiu na Galvaniho ulici 15/C v Bratislave, online alebo individuálne po predchádzajúcom dohovore.