Moderná kuchyňa v prevedení akryl biela lesklá v kombinácii s dubom Vicenza
10.12.2022

Moderná kuchyňa v prevedení akryl biela lesklá v kombinácii s dubom Vicenza

Dub Vicenza ponúka alternatívu ku klasickým dubovým dekorom. Elegantná verzia, diskrétna hra farieb a jemne sivé zafarbenie prepožičiava dekoru moderný vzhľad. V kombinácii s lesklou bielou je to voľba doživotného, stále aktuálneho trendu. Punc tomu celému dodávajú zlaté úchytky. Súčasťou kuchyne je štedrá knižnicová stena a otvorená podsvietená policová nika.

LASER EDGE znesie viac, než by ste si dokázali predstaviť

Vďaka technológii LASER EDGE je dnes detailné spracovanie kuchynských dvierok na najvyššej úrovni. Kuchynským dvierkam vašej kuchyne tak zabezpečíte omnoho vyššiu odolnosť voči pôsobeniu tepla, vlhkosti alebo tekutiny. A, samozrejme, bezchybný dizajn. Okrem toho sa môžete spoľahnúť na odolnejší povrch voči mechanickému poškodeniu, UV žiareniu či dokonca účinným čistiacim prostriedkom.

Ak Váš zrak nemožno odvrátiť, v plnej kráse zdobí interiérové štúdio DECOMARKET v Bratislave. Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.