MAGICKÁ JEDNODUCHOSŤ. JEDNODUCHÁ KRÁSA. GORENJE Ora Ïto
20.09.2021

MAGICKÁ JEDNODUCHOSŤ. JEDNODUCHÁ KRÁSA. GORENJE Ora Ïto

Tak ako kúzelník dokáže vytvoriť ilúziu pomocou trikov, aj vy môžete flambovať s ľahkosťou. Všetko je možné s novou kolekciou kuchynských spotrebičov, navrhnutou slávnym francúzskym dizajnérom Ora Ïto. Spotrebiče sú jednoduché, intuitívne a spájajú to najlepšie, čo technológie ponúkajú. 
 


BridgeZone - jednoduchý plán pre extra veľké hrnce na varnej doske

Kúzelným dotykom spojte dve samostatné varné zóny do jednej. Varenie vo veľkých hrncoch a panviciach nebolo nikdy jednoduchšie a efektívnejšie.

 

AdaptTech - sústreďte sa iba na šou

Odsávač pár deteguje úroveň nečistôt a automaticky upravuje rýchlosť ventilátora, prípadne ho úplne zastaví, ak je už vzduch čistý. A vy sa môžete sústrediť na svoje úžasné jedlo.

 

IonAir s MultiFlow 360° - vyberte si poličku, ktorúkoľvek

Ventilačný systém MultiFlow 360° v chladničkách rovnomerne rozdeľuje ionizovaný vzduch cez 14 ventilačných štrbín tak, aby udržiaval konštantnú teplotu na každej poličke. Vzduch obohatený o extra záporne nabité ióny odstraňuje nepríjemné pachy a napodobňuje prirodzenú mikrokímu, čím vytvára ideálne prostredie pre čerstvé potraviny.

 

HomeMade tvar rúry - abrakadabra, dokonale upečené!

Charakteristický zaoblený tvar rúr Gorenje Ora Ito, inšpirovaný tradičnými pecami na drevo, umožňuje horúcemu vzduchu voľne cirkulovať. Jedlo sa pečie rovnomerne zo všetkých strán, čím vždy dosiahnete dokonalé výsledky pečenia: zvonku chrumkavé a vo vnútri šťavnaté.

 

AutoMenu - kúzlo pre jednoduché varenie

Množstvo prednastavených programov umožňuje ešte jednoduchšiu prípravu vybraných jedál. Stačí si vybrať druh jedla a zadať jeho hmotnosť, rúra podľa toho automaticky nastaví výkon a čas prípravy.

 

16 jedálenských súprav - viac miesta než v kúzelnom klobúku

Plne flexibilný interiér ponúka rôzne možnosti naplnenia umývačky, pričom tri koše umožňujú umývanie až 16 jedálenských súprav naraz. Teraz môžete usporiadať poriadny večierok!



ORA ÏTO DIZAJNÉR "PAR EXCELLENCE"

Kreatívny francúzsky dizajnér bol vždy známy tým, že tlačil hranice dizajnu, aby vytvoril niečo, čo je nadčasovo estetické a jednoduché. Táto podstata je súčasťou celej jeho novej kolekcie kuchynských spotrebičov Gorenje.

Jeho provokatívne myšlienky podporili jeho rýchly vzostup až na vrchol svetového dizajnu. Na začiatku svojej kariéry prezentoval svoje návrhy a nápady na virtuálnych výrobkoch, podpísanými známymi značkami na svojej vlastnej webovej stránke. Ľudia začali objednávať výrobky, ktoré neexistovali. Veľké spoločnosti, ako sú Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple a Levi's, mohli žalovať mladého dizajnéra, no jeho návrhy ich tak zaujali, že ho namiesto toho najali.

Dedičstvo, ktoré vytvoril so spoločnosťou Gorenje, bolo všeobecne uznávané svojimi unikátnymi dizajnovými prvkami, v kombinácii s večnou užitočnosťou a rozmanitosťou, ktorá v súčasnosti prekonáva viac ako desať rokov úspešnej spolupráce.

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.