Liebherr - viac než len chladnička: BluPerformance predstavuje novú dimenziu čerstvosti
08.01.2023

Liebherr - viac než len chladnička: BluPerformance predstavuje novú dimenziu čerstvosti

Predstavte si nasledujúci obraz dokonalej chladničky: Nadčasovo pekný dizajn s hladkými povrchmi, ktoré sa ľahko čistia, vaše potraviny rýchlo schladí na ideálnu teplotu, zabezpečí dlhú čerstvosť a popritom je ešte energeticky úsporná. Chladnička LIEBHERR, ktorá sa použitím nových technológií presadí ako nefalšovaný zázrak v priestore a zjednoduší vám každodenný život so svojou pohodlnou elektronikou. To je BluPerformance, nová dimenzia chladenia a zmrazovania.

 

Najlepšie párty končia v kuchyni. Z tohto dôvodu ste so svojou chladničkou Liebherr novej generácie optimálne pripravený na návštevu. Pretože zariadenia radu BluPerformance ponúkajú maximálny chladiaci výkon na to, aby ste svoje potraviny skladovali čo najlepšie a aby sa vaše nápoje čo najskôr vychladili na teplotu vhodnú na konzumáciu. Vhodná funkcia chladenia sa dá jednoducho a intuitívne navoliť pomocou pohodlnej dotykovej elektroniky. A so SmartDeviceBoxom ovládate svoju chladničku dokonca aj keď nie ste doma a potrebujete už vopred znížiť teplotu chladenia.

 

Optimálne chladenie, nižšia spotreba energie
S BluPerformance sa nám podaril kvantový skok v oblasti energetickej efektivity. Pre vás to znamená nasledovné: Čerstvejšie potraviny pri nižšej spotrebe energie.

 

Viac miesta pre vaše potraviny
Na novej generácii zariadení je pozoruhodné to, že inovatívna technológia chladenia je integrovaná do podstavca zariadenia. Zariadenia tak pri nezmenenej veľkosti ponúkajú výrazne väčší úžitkový priestor. Pre vás to znamená nasledovné: Citeľne viac miesta pre vaše potraviny a nápoje.

 

Zariadenia BluPerformance sú pritom nielen efektívnejšie, ale aj tichšie, čím sa stávajú vaším ideálnym partnerom pre chladenie.

 

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.