Kuchyňa Biela Lesk | Dyha Dub | Silestone Calacatta Gold
24.05.2023

Kuchyňa Biela Lesk | Dyha Dub | Silestone Calacatta Gold

Vysoké skrine v prevedení Dyha Dub Hrčatý. Dyha je lahôdka pre milovníkov prírodných materiálov a tých najnáročnejších labužníkov. Tenká vrstva dreva, používaná na úpravu nábytku. Vyrába sa rezaním kmeňa stromu do špirály. Dyha sa dá rezať rôznymi smermi, čím vzniká zaujímavá kresba dreva, ktorá je vždy originálna a neopakovateľná vďaka prírodnej kresbe.

Kamenná pracovná doska Silestone calacatta gold. Silestone kombinuje prírodné materiály ako kremeň, či žula, ktoré sú chemicky spojené a vytvárajú veľmi pevný, stabilný materiál.

Vrchné vitrínové dvierka v čiernom móde, kovová podnož, spodné skrinky v bielom prevedení s čiernymi zafrézovanými úchytkami.

Dokonalý dizajn, čisté línie, nadčasové prevedenie, najmodernejšie výrobné technológie, prvotriedna kvalita. Každý projekt originálny, bez opakovaného scenáru. Navyše v porovnaní ceny a kvality za nadštandardných prijemných cenových podmienok. To sú kuchyne skutočne na mieru od slovenského výrobcu Dalno.

A ak v materiálovej skladbe zaznejú prírodné tóny ako dyha či kameň intenzita chutí neúmerne graduje. Dokonalá súhra v expozičnej kuchyni štúdia DECOMARKET, Galvaniho 15/C, Bratislava. Minimalizmus v priamom prenose, ktorý je trendom súčasnosti a nestarnúcou voľbou budúcnosti.