Kombinácia indukčnej varnej dosky s výkonným integrovaným digestorom
12.10.2021

Kombinácia indukčnej varnej dosky s výkonným integrovaným digestorom

ZÍSKAJTE SLOBODU KUCHYNSKÉHO DIZAJNU A NAPLÁNUJTE SI KUCHYŇU PODĽA PREDSTÁV

Táto kombinácia indukčnej varnej dosky a výkonného integrovaného digestora vám pri dizajne kuchyne poskytne slobodu, ktorú hľadáte. Teraz máte viac priestoru pre vaše pestré nápady na usporiadanie kuchyne.
Získajte pri dizajne kuchyne slobodu, ktorú hľadáte. Toto duo kombinuje indukčnú varnú dosku s výkonným integrovaným digestorom, takže sa nemusíte trápiť so samostatnou varnou doskou a odsávačom pár. Teraz môžete naplánovať usporiadanie kuchyne tak, aby vyhovovalo potrebám vašej kreativity.

 

ZÍSKAJTE FLEXIBILITU NA OBOCH STRANÁCH VARNEJ DOSKY S DOUBLE FLEXIBRIDGE

Funkcia Double FlexiBridge vám umožní použiť pravú alebo ľavú stranu varnej dosky na prispôsobenie varnej plochy kombináciou až štyroch zón. Umožní vám variť s hrncami, panvicami a dokonca s pekáčmi rôznych veľkostí pre maximálnu flexibilitu.

PO SKONČENÍ VARENIA VYČISTITE VZDUCH V KUCHYNI POMOCOU FUNKCIE BREEZE

Po dokončení varenia si chcete vychutnať jedlo a diskrétne osviežiť vzduch vo vašej kuchyni. Funkcia Breeze potichu čistí vzduch v kuchyni bez toho, aby narušila atmosféru pre vás a vašich hostí.

JEDNODUCHÉ ČISTENIE. ĽAHKO VYBERATEĽNÝ FILTER 2 V 1

Filter typu 2 v 1 kombinuje uhlíkový a tukový filter, ktoré odstraňujú pachy aj mastnotu. Ak je spotrebič nainštalovaný v režime recirkulácie, je potrebný filter 2 v 1. Filter sa dá ľahko vybrať a je možné ho umývať v umývačke riadu.


VYUŽITE SVOJ SPOTREBIČ NAPLNO S APLIKÁCIOU MY AEG KITCHEN

Aplikácia My AEG Kitchen zlepší váš zážitok z varenia tým, že vám poskytne podrobných sprievodcov na dosah ruky. Pomôže vám oboznámiť sa s vaším spotrebičom, aby ste čo najlepšie využili všetky jeho praktické a úžasné vlastnosti.

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.