EXKLUZIVITA MÁ NOVÝ ŠTANDARD - SIEMENS STUDIOLINE
13.03.2022

EXKLUZIVITA MÁ NOVÝ ŠTANDARD - SIEMENS STUDIOLINE

Jedinečný rad zabudovaných spotrebičov studioLine značky Siemens, obohatí nielen vašu kuchyňu, ale aj váš život. Exkluzívny design a inovatívna výbava spotrebičov ponúka nezameniteľný pôžitok nielen na pohľad, ale navyše aj absolútnu voľnosť pri všetkom, čo vám život prináša.

JEDINEČNÝ DESIGN. EXKLUZIVITA V KAŽDOM DETAILE
Pre spotrebiče studioLine s dokonale zladeným designom je charakteristické priamočiare vedenie linky s architektonickou jasnosťou a najmodernejšou technikou spracovania materiálov. Funkčnosť designu je jedinečná: všetky spotrebiče je možné medzi sebou perfektne kombinovať. Vedľa seba alebo nad seba – vždy vznikne harmonický celistvý vzhľad. Za svoj exkluzívny a premyslený design boli zabudované spotrebiče studioLine vyznamenané renomovanými cenami za design.

NEOBYČAJNÝ ŽIVOT VYŽADUJE NEOBYČAJNÚ KUCHYŇU
Spotrebiče studioLine sa vyznačujú jedinečným vybavením, charakteristickým iba pre tento exkluzívny rad. Moderné, vysoko kvalitné zabudované spotrebiče s inovatívnou technológiou a nezameniteľným designom blackSteel vás jednoducho nadchnú. Cieľom studioLine je usporiadať bežný deň tak jednoducho, ako je to len možné, ale nechať priestor pre neobyčajné okamžiky. Domáce spotrebiče Siemens Vám pomáhajú zjednodušiť život.

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.