Dôvody, prečo sa rozhodnúť pre kúpu košového a organizačného systému
15.03.2021

Dôvody, prečo sa rozhodnúť pre kúpu košového a organizačného systému

Optimálna hĺbka zabudovania
S hĺbkou len 40 cm je BLANCO SELECT perfektne integrovateľný do každej skrinky.

Viac čistoty
Integrované úchyty, ako aj zrezané okraje s hladkými hranami sú obzvlášť ľahké na údržbu.

Perfektná organizácia
Stabilný plechový kryt je plne výsuvný a slúži aj ako praktický odkladací priestor. Dodatočný odkladací priestor ponúka organizačná zásuvka.

 

Pohodlná obsluha
Vďaka BLANCO MOVEX možno dvierka skriniek otvoriť pomocou nohy a s mini­­- málnou námahou. Túto vychytávku možno použiť na všetky skrinky s vý-suvom.

Vysoká stabilita
Systém sa ľahko ovláda aj pri plnej záťaži, nádoby a úchyty sú stabilné a zaťažiteľné, systém je testovaný až na 38 kg záťaž.

Flexibilné usporiadanie
Rozličné veľkosti nádob sa dajú rôzne kombinovať. A tak je možné napr. na bio odpady použiť menšiu nádobu s vhodným krytom.

 

Najlepšie využitie priestoru
BLANCO SELECT košové systémy sú dostupné vo všetkých bežných veľkostiach spodných skriniek (45 cm, 50 cm, 60 cm) a ponúkajú tak optimálne využitie priestoru.

Praktický držiak pre vrece na odpadky
S držiakom pre vrece na odpad BLANCO SELECT Clip sa vrecia ľahko napĺňajú a optimálne využívajú. Clip on lišty sú vhodné pre všetky 15 l a 30 l nádoby a pre všetky bežné veľkosti vriec na odpadky.

Rýchla montáž
Neuveriteľne ľahká a rýchla montáž.
 

 

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.