BLANCO UNIT - všetko na dosah ruky
26.04.2024

BLANCO UNIT - všetko na dosah ruky

 

BLANCO UNIT predstavuje jedinečný komplet, kedy si môžete vašu kuchyňu nakonfigurovať presne podľa vašich predstáv a tak, aby boli jednotlivé komponenty dokonale zladené a maximálne funkčné. BLANCO ponúka široký sortiment vysokokvalitných batérií, drezov alebo vaničiek a taktiež tomu prispôsobené príslušenstvo či košové systémy vhodné do spodnej skrinky pod kuchynským drezom. Poskytuje tak maximálnu flexibilitu pri plánovaní a navrhovaní vašej kuchyne. Je možné nakonfigurovať viac ako 1 000 variantov BLANCO UNIT. A to všetko pod jednou strechou.
 




Dokonalosť v kuchyni vďaka BLANCO UNIT
Ide o systémové riešenie, ktoré možno bez problémov integrovať do každého štýlu kuchyne. Všetky pracovné úkony, ktoré sa odohrávajú v kuchyni - príprava, varenie, údržba - tak prebiehajú na jednom mieste. Vďaka tomu, je BLANCO UNIT dokonalé ergonomické riešenie, ktoré šetrí váš čas.

Ten dobrý pocit, keď do seba všetko dokonale zapadá
Každá jednotka BLANCO UNIT predstavuje kompletne zladený systém a odpoveď na všetky individuálne požiadavky z hľadiska funkcie a dizajnu. Je to dokonalá súhra medzi batériou, kuchynským drezom a organizáciou spodnej skrinky, ktoré spolu tvoria harmonický dominantný celok

Nadčasový dizajn s BLANCO UNIT v čiernej farbe
Trendy prichádzajú a odchádzajú, avšak čierna farba je v kuchynskom dizajne oveľa viac ako len trend. BLANCO UNIT je k dispozícii v kombinácii aj s čiernymi batériami, drezmi alebo vaničkami a príslušným košovým systémom. Vďaka tomu tak reflektuje na požiadavky minimalizmu v priemyselnom dizajne. Možno ho však dokonale zakomponovať do akéhokoľvek štýlu kuchyne a zámerne ho tak nechať vyniknúť ako vzrušujúci kontrast. BLANCO UNIT v čiernej farbe spĺňa nielen vysoké nároky na vzhľad, ale zabezpečuje aj maximálnu funkčnosť jednotlivých prvkov.


Blanco UNIT ako skutočný zázrak
BLANCO UNIT je dokonalým riešením najmä pre malé kuchyne: batéria, drez alebo vanička a košový systém tvoria kompaktný integrovaný celok. Ide o dokonalý súlad jednotlivých komponentov nielen z hľadiska materiálu, dizajnu, funkčnosti a povrchovej úpravy. Dômyselne premyslená konštrukcia zabezpečuje harmonickú súhru jednotlivých komponentov aj v najmenších kuchyniach.

Maximálna ergonómia v kuchyni
Pri plánovaní kuchyne je dôležité zohľadniť určité vzdialenosti a vytvoriť potrebný pracovný priestor, aby všetky pracovné procesy neskôr prebiehali efektívne. Keďže v kuchyni musí veľa vecí fungovať rýchlo a intuitívne, drez by mal byť umiestnený centrálne a ľahko dostupný. Mal by byť funkčný, ale tiež dizajnovo dotvárať koncept celej kuchyne. Práve BLANCO UNIT, ako dokonale koordinované systémové riešenie, je ideálnou odpoveďou na všetky tieto plánovacie úvahy. Všetko perfektne zladené, funkčné a na dosah ruky.



Zaujal Vás niektorý produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky v našom kuchynskom štúdiu DECOMARKET, Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.