BLANCO ADIRA - jedna z noviniek pre rok 2024
06.01.2024

BLANCO ADIRA - jedna z noviniek pre rok 2024

Nová séria kuchynských drezov BLANCO ADIRA skvele dopĺňa široké portfólio silgranitových drezov BLANCO a rozširuje ho o tri atraktívne modely. Táto novinka vás očarí svojím funkčným príslušenstvom a mnohými možnosťami využitia pri plánovaní moderných kuchýň. BLANCO ADIRA optimálne využíva priestor a uľahčuje tak viaceré pracovné úkony v kuchyni. Predstavuje dokonalé spojenie funkčnosti, moderného dizajnu a flexibility. Na výber máte k dispozícii tri prevedenia BLANCO ADIRA 45 S, BLANCO ADIRA 6S a BLANCO ADIRA XL 6 S pre rôzne veľkosti spodných skriniek. Aby sme vyhoveli čo najviac požiadavkám vás zákazníkov, v ponuke nájdete aj drezy v „F“-prevedení s možnosťou zabudovania do roviny s pracovnou doskou. Všetky modely sú obojstranne zabudovateľné. Varianty BLANCO ADIRA 6 S a 6 S-F majú k dispozícii aj praktickú multifunkčnú misku, ktorú možno tiež umiestniť aj do košového systému BLANCO SELECT II alebo FLEXON II.

Skladacia podložka ADIRA, ktorá je súčasťou dodávky, sa postará o váš ešte väčší komfort v kuchyni a uľahčí vám tiež množstvo pracovných úkonov. Možno ju napr. umiestniť na odkvapkávaciu plochu, čím sa vám ponúkajú viaceré možnosti jej využitia – od odkvapkávania príborov, cez umývanie a odkvapkávanie pripravovaných potravín alebo ju môžete jednoducho použiť ako podložku pod horúci hrniec. Je možné ju umiestniť aj do vaničky drezu a získate tak ďalší odkvapkávací alebo odkladací priestor. Vďaka svojej praktickej sklápacej funkcii je šikovnou pomocníčkou vo vašej kuchyni a môžete ju ľahko a úsporne odložiť.



BLANCO multifunkčná miska, ktorá bola špeciálne vytvorená pre modely BLANCO ADIRA 6 S/ 6 S-F, je umiestnená centrálne na dreze, medzi vaničkou a odkvapkávacou plochou a je tak ideálna na zbieranie bioodpadu ako sú napr. šupky zo zeleniny, či ovocia, ktoré vzniknú pri príprave jedál. Vďaka integrovaným drážkam ju možno využiť na odkvapkanie drobných jedál či surovín. Jej veľkou výhodou tiež je, že ju možno umiestniť aj do košových systémov SELECT II alebo FLEXON II, buď ako dodatkovú nádobku na drobný kuchynský odpad alebo na uskladnenie čistiacich potrieb. Vhodná kuchynská batéria perfektne doplní drez a spolu s vhodne zvoleným košovým systémom tak vytvoria funkčnú a opticky ucelenú jednotku BLANCO UNIT, ktorá sa postará o dokonalý pocit z vašej kuchyne.



BLANCO ADIRA vás očarí nielen svojou funkčnosťou, ale aj atraktívnym dizajnom a dostupnosťou vo viacerých farebných prevedeniach. Príjemné silgranitové tóny od tlmenej kávovej cez krémové tartufo až po sivý vulkán. BLANCO ADIRA sa tak dokonale prispôsobí každej kuchyni, či už perfektne zladená tón v tóne alebo ju necháte zažiariť a vytvoriť dominantný kontrast. Všetky prednosti SILGRANIT®-u v tejto sérii dokonale vyniknú. Nadčasovo elegantný matný vzhľad a na dotyk príjemný kamenitý charakter perfektne integrovaný do okolitého prostredia BLANCO UNIT.



Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky v našom kuchynskom štúdiu DECOMARKET, Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.