BioFresh - univerzálna technológia Liebherr
05.07.2021

BioFresh - univerzálna technológia Liebherr

Spoľahlivá technológia BioFresh uskladňuje potraviny pri teplote tesne nad 0 °C, čo je oveľa chladnejšie ako v ostatných častiach spotrebiča. Ovocie a zelenina ostanú čerstvé oveľa dlhšie vo vzduchotesnom priečinku na ovocie a zeleninu s perfektnou mierou vlhkosti. Mäso, ryby a mliečne výrobky sa môžu tešiť ideálnym podmienkam v priečinku na mäso a mliečne výrobky.


BioFresh udrží potraviny dlhšie čerstvé
Čerstvé a zdravé potraviny dodajú nášmu telu prirodzeným spôsobom to, čo potrebuje, aby dokázalo podávať výkony. S patentovanou technológiou BioFresh sa potraviny bohaté na vitamíny a minerály skladujú pri správnej teplote a ideálnej vlhkosti vzduchu. Ovocie a zelenina, mäso, ryby a mliečne výrobky tak ostanú čerstvé výrazne dlhšie než v bežných chladničkách.

Správna teplota pre každú potravinu
Súhra teploty a vlhkosti vzduchu je kľúčom k dlhému skladovaniu, ktoré je šetrné voči živinám. Nároky potravín sú však úplne rozdielne. Kvalitná šunka zreje na suchom horskom vzduchu, mangá rastú pri vysokej vlhkosti vzduchu a syr rozvíja svoju arómu v chladných jaskyniach. BioFresh a jeho flexibilne regulovateľné priečinky ponúkajú optimálne podmienky skladovania pre každú kategóriu potravín.

Pre ešte väčšiu flexibilitu: BioFresh-Plus
Pri zariadeniach BioFresh-Plus sa dá horný priečinok BioFresh nastaviť presne na danú teplotu. Okrem teploty sa dá s posuvným regulátorom určiť ešte aj vlhkosť vzduchu. Priečinky tak podľa ľubovôle slúžia ako HydroSafe alebo ako DrySafe. Vďaka BioFresh a BioFresh-Plus sa z chladničky stáva univerzálny skladovací priestor, v ktorom sa dajú pri ideálnych podmienkach uchovávať tie najrôznejšie potraviny.

BioFresh Professional s technológiou HydroBreeze. Skladujte potraviny v chlade ako profesionáli.
Chladná hmla, ktorá pokrýva ovocie a zeleninu s ochrannou vrstvou, zaručuje chrumkavú čerstvosť a zlepšuje ich štruktúru – vyvoláva špeciálny „wow“ efekt pre ovocie a zeleninu v priečinku BioFresh Professional.

BioFresh Professional s priečinkom Fish & Seafood. Ako čerstvo ulovená ryba na trhu.
Práve delikátne potraviny ako ryby a morské plody sa najlepšie uskladňujú pri ľadových teplotách s nízkou vlhkosťou. Konštantná teplota –2 °C v priečinku na skladovanie rýb a morských plodov je ideálna na dlhšie udržiavanie čerstvosti potravín.

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.