Andy Chef - váš pomocník v kuchyni
03.04.2021

Andy Chef - váš pomocník v kuchyni

Andy Chef skvele padne do Vášho Franke drezu Box alebo bude dizajnovým doplnkom na pracovnej doske vo dne aj v noci. Po použití, umytí, vďaka inovatívnemu riešenie vnútorného priestoru boxu, budú doplnky bezpečne uložené a cez noc uschnú.

Doplnky, ktoré potrebujete k vareniu, máte na dosah ruky – v elegantnom boxe, dokonale pasujúcom do drezov Box (BXX). Súčasťou boxu je miska, doska a nôž.


Inovatívna a štýlová sada obsahuje uskladňovací box, nerezovú odkvapkávaciu misku, prípravnú dosku na krájanie z orechového dreva a kuchársky nôž. Všetky tieto základné nástroje pre prípravu jedla zostanú po ruke, keď  ich potrebujete (denný režim). Alebo diskrétne schované, keď ich nepotrebujete (nočný režim). Po dokončení sekania, krájania a opláchnutí doplnky umyte a vložte späť do boxu a nechajte ich vyschnúť. Dokonalé, bezpečné uskladnenie a zároveň hygienické sušenie. 

Skvelé miesto k životu

S pomocou doplnkov Andy Chef udržíte svoju kuchyňu upratanú, organizovanú a pripravenú na ďalšie Vaše kulinárske umenie.

Andy Chef môžete schovať vo vnútri drezu Franke Box alebo sa s ním naopak hrdo pochváliť na kuchynskej pracovnej doske. Prečo nie, veď tomuto produktu bolo udelené ocenenie Kitchenlnnovation of the Year 2020 – cena za funkčnosť, inovácie, produktové vlastnosti a design.

 

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.