AMERICKÉ CHLADNIČKY STVORENÉ PRE KAŽDÉHO
07.06.2022

AMERICKÉ CHLADNIČKY STVORENÉ PRE KAŽDÉHO

Americké chladničky Gorenje sú ako stvorené pre každého, kto požaduje pohodlný a efektívny spôsob zachovania čerstvosti potravín. Vďaka kombinácii moderného dizajnu s výkonnou technológiou a priestranným interiérom ponúkajú tieto zariadenia ľahko prístupné a dobre usporiadané skladovanie všetkých vašich potravín. Niet divu, že sa do nich okamžite zamilujete. Efektívne navrhnutý interiér ponúka dostatok miesta pre väčšie množstvo potravín, čo vás ušetrí od častých nákupov. Jedlo je možné ľahko organizovať na sklenených policiach, vo veľkých zásuvkách alebo v nádobách na vnútornej strane dverí, takže vždy vidíte, čo je k dispozícii a tým menej plytváte potravinami.

VYCHUTNAJTE SI VYCHLADENÚ VODU KEDYKOĽVEK
Dotykovo ovládaný výrobník ľadu s dávkovačom vody, priamo napojený na prívod vody, vám umožní kedykoľvek si vychutnať chladenú vodu, ľadové kocky či ľadovú triešť. Vďaka špeciálnemu úzkemu dizajnu nezaberá v chladničke príliš veľa miesta. Vybrané modely chladničiek a kombinovaných chladničiek Gorenje sú vybavené dávkovačom vody. Inovatívne riešenie vám umožní prístup k studenej vode.

JEDNODUCHÝ PRÍSTUP K NÁPOJOM 
Pohodlné menšie dvierka na hlavných dverách chladničky umožňujú okamžitý prístup k polici s nápojmi a občerstvením bez otvorenia chladničky. Toto šikovné riešenie tiež pomáha šetriť energiu, pretože chladný vzduch neuniká z celej chladničky.

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.