Aj ten najmenší detail u chladničiek Liebherr si zaslúži najvyššiu pozornosť
12.12.2021

Aj ten najmenší detail u chladničiek Liebherr si zaslúži najvyššiu pozornosť

Vysokokvalitné chladničky a mrazničky Liebherr vyrába a predáva na celom svete už od roku 1954. Vo svojej podstate však ešte stále je rodinnou spoločnosťou s koreňmi v Nemecku. Tu pokračuje vo vývoji všetkých produktov, ako tomu bolo predtým. Nemecké inžinierstvo – z oddanosti k zakladateľovi a s vedomosťami vybudovanými generáciami inžinierov.


Pohodlie pre každého
Plne integrované spotrebiče Liebherr sú dostupné v rôznych modelových radoch: Pure, Plus, Prime a Peak. Bez ohľadu na modelový rad, pre ktorý sa rozhodnete, poskytuje každý spotrebič Liebherr nekompromisnú kvalitu značky Liebherr. Každý spotrebič sa totiž už v rámci modelového radu Pure dodáva so širokým spektrom funkcií. Patrí sem napríklad funkcia automatického rozmrazovania NoFrost. Alebo funkcia DuoCooling. Tá vďaka dvom samostatným okruhom chladiaceho média zabezpečuje, že nedochádza k výmene vzduchu medzi chladiacim a zmrazovacím oddelením. Uschované potraviny sa nevysúšajú a neprenášajú sa žiadne pachy.

Skonštruované pre dlhú životnosť
Nároky Liebherr-u na kvalitu sa odrážajú v najmenších detailoch. Skôr než napríklad schvália zavesenie dverí, musí tento komponent prejsť aspoň 100 000 cyklami otvárania. To zodpovedá času používania
v trvaní viac ako 15 rokov. Testom prechádzajú aj iné funkčné diely, aby bolo zabezpečené, že vydržia rovnako dlho. Pozornosť je dôsledne venovaná aj trvalej udržateľnosti pri výrobe spotrebičov Liebherr. Spoločnosť neprodukuje žiadne emisie CFC a dôsledne dbá na to, aby sa všetky nadbytočné plasty pochádzajúce z výroby používali opätovne. 
 

Zaujal Vás tento produkt? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.