5 DÔVODOV, PREČO SI NANOTEQ MATT ZAMILUJETE
17.02.2022

5 DÔVODOV, PREČO SI NANOTEQ MATT ZAMILUJETE

Predstavujeme novinku NanoTeQ MaTT. Revolúcia v spracovaní laminátu, ktorého povrch obsahuje vrstvu z nanovlákien, čím získava unikátne špecifické vlastnosti než bežné lamináty. Môžeme ich tiež nazvať ako dekoratívne povrchy novej generácie.

Je to extrémne matný nanotechnický materiál, ktorý svojim povrchom dosahuje dokonale zamatový vzhľad. Vďaka pozitívnym vlastnostiam je vhodný na horizontálne, ako aj vertikálne plochy.

Dekoratívny povrch zušľachťuje špeciálna nanotechnológia a použitie špeciálneho výrobného postupu, vďaka čomu je zamatový na dotyk.

Navyše hrany tohto materiálu je opracovaný skutočným laserom. 


5 DÔVODOV, PREČO SI NANOTEQ MATT ZAMILUJETE
 

  • OBNOVITEĽNÝ MATERIÁL
    NanoTeQ MaTT je v prípade poškriabania jednoduchým spôsobom opraviteľný. Špecifickosť materiálu umožňuje povrch materiálu obnoviť do pôvodného stavu. Určite sa pýtate ako? Pri jemnom poškriabaní povrchu jemné ryhy rozleštíme pomocou horúcej vody a handričky. Pri väčšom poškodení je škrabance opraviť pomocou klasickej žehličky.
  • NÁRAZUVZDORNÝ
    Povrchová vrstva je nárazuvzdorná a samotná odolnosť voči nárazu závisí len od odolnosti podkladu.
  • BEZOTLAČKOVÝ
    NanoTeQ MaTT  je bezotlačkový materiál.
  • ANTIBAKTERIÁLNY
    Povrch je antibakteriálny, ľahko čistiteľný,  určený pre použitie v kuchyniach, kúpeľniach, v reštauráciách, v zdravotníctve či v školstve.
  • ODOLNÝ VOČI UV ŽIARENIU
    Odolný voči ultrafialovému (UV) žiareniu, preto si zachováva stálofarebnosť počas celej svojej životnosti.

Potrebujete poradiť s interiérom? Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky na telefónnom čísle +421 907 646 848. Navštívte nás v našom kuchynskom štúdiu na Galvaniho 15/C v Bratislave. Tešíme sa na Vás.